Crystal consult d.o.o.

Javna nabava

https://crystalconsult.hr/wp-content/uploads/2021/05/crystal-consult-doo-separator.png

Javna nabava podrazumijeva provođenje zakonom propisanih postupaka i pravila prilikom nabave roba, radova i usluga koje su potrebne javnim tijelima, državnim tijelima, jedinicama lokalne samouprave i javnim ustanovama, budući da ta tijela raspolažu javnim financijskim sredstvima, odnosno novcem poreznih obveznika.

Naručitelji su obvezni primjenjivati Zakon o javnoj nabavi na način koji omogućava učinkovitu javnu nabavu te ekonomično i svrhovito trošenje javnih sredstava.

Pravila koja se primjenjuju na svaku pojedinu nabavu ovise o procijenjenoj vrijednosti nabave (vrijednost bez PDV-a) odnosno o vrijednosnom pragu nabave koji je utvrđenom europskim direktivama o nabavi ili nacionalnim zakonodavstvom. S obzirom na procijenjeni iznos za nabavu roba, radova i usluga, koriste se različiti Zakonom propisani postupci javne nabave.

Educirani tim stručnjaka s dugogodišnjem iskustvom u području javne nabave pruža podršku naručiteljima i ponuditeljima u nabavi usluga, robe i radova.

Crystal consult d.o.o. - Javna Nabava

Zašto odabrati nas

https://crystalconsult.hr/wp-content/uploads/2021/05/crystal-consult-doo-separator.png
Dugogodišnje iskustvo i visokoobrazovani predavači garancija su uspješne poslovne budućnosti!

Stručno i profesionalno usavršavanje

Organiziramo stručno i profesionalno usavršavanje koja održavaju stručnjaci i ugledni sveučilišni profesori.

Individualan pristup

Kombinacijom stečenog znanja i iskustva s individualnim pristupom, svojim klijentima nudimo široki spektar usluga poslovnog savjetovanja.

Olakšavanje poslovanja

S nama dobivate kompletan paket usluga koje se međusobno nadopunjuju, a sve s ciljem kako bi vaše poslovanje učinili jednostavnijim.

Kontaktirajte nas

https://crystalconsult.hr/wp-content/uploads/2021/05/crystal-consult-doo-separator.png